Hodnocení obchodu

4,9 29 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 16.1.2018 11:15
| 11.1.2018 11:01
| 10.1.2018 07:25
| 30.12.2017 18:50
Nákup i produkty jsou perfektní jako vždy! Všechny skvělé a každý z nich jiný - každý ze členů rodiny má svého favorita.
| 25.12.2017 23:20
Rychlost dodání na 1
| 25.11.2017 14:06
+ rychlé dodání
+ skvělá komunikace obchodu

| 14.11.2017 12:05
Vynikající eshop, skvělé ceny, dobře mi poradili a zboží bylo bleskově doručeno. Určitě nakoupím brzy zas.
| 8.10.2017 15:40
+ prodávají jinde obtížně zajistitelné zboží za dobré ceny

| 27.7.2017 12:16
+ Úžasná komunikace, krásně zabaleno, super ceny zn. Davines

Nevím o žádné
| 2.6.2017 13:08
+ Rychlost dodani a perfektni ceny

| 27.5.2017 11:24
+ Perfektní komunikace a ochota. Výrobky jsou vždy milé zabaleny, působí na mě při rozbalování příjemně, že zboží nebylo jen dáno do krabice, ale pracovníci si s tím dáli práci navíc a dělají svou práci s láskou. Je to skvělý obchod.

Doporučuji.
| 23.5.2017 15:32
výborná komunikace, nízké ceny
| 19.5.2017 15:46
+ Dobrá cena,možnost vyzvednutí v zásilkovně
- nevím o žádných

Rychlé dodání zboží
| 7.5.2017 12:42
+ Perfektní produkty
- Bylo by fajn prodávat vzorky menších balení.

| 17.4.2017 13:30
+ dobre ceny, osobni jednani

prijemny nakup, vse ok
| 29.3.2017 12:43
+ Kvalitní zboží za super ceny.
- Žádné.

Jsem naprosto spokojená a děkuji za super nákup.
| 27.3.2017 11:17
Úžasná komunikace, potřebovala jsem poradit, jaký produkt se hodí k mým vlasům a poradili mi výborně. Velmi příjemní a ochotní.
| 6.3.2017 08:03
+ Kvalitu zboží..

Tento obchod všem doporučuji.. s výrobky jsem maximálně spokojená..
| 9.2.2017 13:46
+ Ucelený sortiment, rychlá dodací lhůta a příznivé ceny.
- Žádné jsem neobjevila...

| 28.1.2017 14:14
Vše super :)
| 26.1.2017 21:37
+ rychlost
+ široká nabídka

doporučuji
| 22.1.2017 12:36
+ Kvalitu a rychlost dodání a excelentně zabaleno
- Žádné nemá

Příjemný spolehlivý nákup
| 6.1.2017 23:04
+ dobry eshop
- partner zasilkovna, uz na to cekam tyden

obchod dobry ale nenechavat si to poslat pres zasilkovnu
| 2.1.2017 12:55
+ Nákup z pohodlí domova, výběr a přijatelnou cenu doručení :-)
- -----

Určitě to není poslední nákup a budu dál doporučovat :-) I já jsem dostala doporučení...
| 8.12.2016 23:00
+ rychlé doručení, přehledné stránky, dobrá komunikace

obchod doporučuji. Zboží dorazilo v pořádku a velmi milé bylo i vánoční zabalení výrobků
| 5.11.2016 11:58
+ Zboží krásně zabalené a s dárečkem navíc

| 4.11.2016 11:42
+ rychlost

| 27.10.2016 09:04
+ moznost vyzdvihnut osobne
+ skvela a rychla komunikacia
+ ochota
+ kvalitne vyrobky
+ nizsia cena ako v inych e-shopoch

som velmi spokojna. v e-shope pohotovo reagovali a nebol problem zmenit sposob platby pocas objednavky. Tovar mali na sklade takze som si ho mohla vyzdvihnut este v ten den.
| 19.7.2016 15:51
uzasna prirodni vlasova kosmetika, krasne zabalena a navic za priznive ceny
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.