Hodnocení obchodu

5,0 248 hodnocení
Přidat hodnocení
5
246x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora | 21.2.2019
MS Avatar autora | 20.2.2019
Maximálně...
PK Avatar autora | 20.2.2019
MS Avatar autora | 18.2.2019
IH Avatar autora | 15.2.2019
MV Avatar autora | 14.2.2019
Spokojenost až na balení kondicionéru
RN Avatar autora | 13.2.2019
Jsem maximálně spokojená, krásně zabalené, i s dárkem a uháčkovanou mašličkou, bezproblémové dodání na zásilkovnu a produkt také bez chybičky.
Avatar autora 20.2.2019
Máme radost a děkujeme :)
A Avatar autora | 12.2.2019
Rychlé dodání i s malým a milým dárkem, obchod je přehledný, produkt kvalitní, můžu jedině doporučit.
Avatar autora 20.2.2019
Děkujeme :)
ŠP Avatar autora | 12.2.2019
Jsem velmi spokojena..Dodání rychlé a produkt kvalitní,dobrý !
Avatar autora 20.2.2019
Děkujeme :)
KJ Avatar autora | 7.2.2019
Byla jsem nadmiru spokojena, rychle objednani i doruceni.. Produkty jsou skvele! Bajecna komunikace.
Avatar autora 20.2.2019
Děkujeme :)
FM Avatar autora | 5.2.2019
Avatar autora | 2.2.2019
Jsem velmi spokojená, s produkty i obchodem. Tuto vlasovou kosmetiku, konkrétně OI řadu, používám mnoho let a zůstanu u ní i nadále. Výrazně zlepšují kvalitu mých vlasů. Obchod doporučuji! Vstřícné jednání a bezproblémové doručení nápaditě zabaleného zboží s dárečkem, mě příjemně překvapilo a přesvědčilo, že si zde budu objednávat dál. Přeju mnoho úspěchů.
Avatar autora 3.2.2019
Děkujeme za krásné hodnocení! :)
MW Avatar autora | 1.2.2019
BB Avatar autora | 1.2.2019
TR Avatar autora | 30.1.2019
RH Avatar autora | 30.1.2019
Avatar autora | 30.1.2019
LF Avatar autora | 29.1.2019
ŽČ Avatar autora | 29.1.2019
PV Avatar autora | 29.1.2019

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 248

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Podrobnější informace naleznete zde.